Rabu, 15 Julai 2009

Piring Bunga Orkid

Beli piring melengkung ni kat kota bharu, kelantan...gi kat kedai bundle...MrNor yang bawak...tertarik tenguk bunga orkid ni..akak belum ada collection ni lagi..
Oleh sebab tinggal 4 biji..akak terus ambil semua..lawakan bunga orkid ni..akak kan peminat bunga orkid..
Yang buat mahal pasal chop dia ni....atas tulis china..bawah tulis japan...tak tahulah made in mana????

8 ulasan:

Aishah@Ariffin@Aqil berkata...

wah akak...nih pestaim singgah sini tak tau lak ade blog antik...
aishah ada gak nak ke kl next week...ade masa leh je jumpe...

shas berkata...

k.inaaaa,cantiknya,berkenan sungguh.

Watierman berkata...

Kak ina watie rasa grace China tu cam jenama dia kot...atau jenis set tu...kan ada yg kita panggil fine china..tapi yg ini grace china...yang Japan tu...must be..made in Japan....tolong tafsir...agak2 kak ina..Watie nak dapat hadiah tak...he..he..he gurau jer kak ina!

~Yatt~ berkata...

salam k.ina..cun kan pinggan tu..serius lawa.. :-)

kak ina kl berkata...

salam aishah..no problem..nanti bagi no kat email akak..akak dah bagi email kat blog masakan kamu...seronoknya nak jumpa org duduk jauh ni..


salam shas...memang cantik..akak tak pernah tgk lagi piring mcm ni.

salam watierman...agaknya kot..tak kisahlah..janji benda ni unik dan cantik..hadiah..alahai nanti jumpa akak bagi hadiahlah ye..

salam yatt...klu mat gebu yang ambil gambar tu lagi lawa kot..akak ambil pakai hentam aje..

echah_syed berkata...

cantek banget dehh :)

jom gi umah combi ade homework utk kak ina :p

MrsNor berkata...

salam kak ina, berbaloi kan biar pun peluh menitis dalam dan luar hehehe

kak ina kl berkata...

salam combi..tang tag ni memang lambatlah sikit ye..kena ada mood..

salam nor..baloi memang berbaloi..gelak bila kenangkan kamu panjat memanjat nak ambil j meakin tu..