Khamis, 16 Julai 2009

Mangkuk dari kota bharu

Mangkuk ni di beli di kota bharu jugak...suka tenguk bunga dia...skrg ni akak dah tak heran dgn bunga kangkung.....masa kat situ memang banyak betul bunga kangkung.....nak cari bunga yang lainlah pulak.
Kat bawah mangkuk..
Entah bunger apa akak tak tahulah pulak....skrg ni pakai beli aje bila nampak bunga yang cun..tapi tang harga pun tenguk jugak...kalau mahal giler...baik akak beli arcopal...hi..hi..hi..

8 ulasan:

MrsNor berkata...

Kak Ina,sy baru balik dr kedai dia..ada pinggan bunga tu, cawan bunga tu tadi...

Mat Gebu berkata...

salam kak ina...mat ada piring cawan bunga tu...mmg cun lahh...

~Yatt~ berkata...

salam k.ina..munger saya takde lagi..huhu..

eiyda berkata...

amboi comelnyer k.ina!! kota bharu tu kt mana k.ina beli tu? jumpe lak k.ina ni tempat pinggan mangkuk lama ni..:)

kak ina kl berkata...

salam...kalau ada bolehlah belikan ye..hi..hi..hi..

salam mat gebu...akak ada lain jenis..kamu ada lain jenis walaupun bunga sama..camnalah nak lengkapkan set ni..mungkin ambil masa yang lama.

kak ina kl berkata...

salam yatt...alahai yatt tak ada pun tak apa..dah banyak bebeno koleksi kamu.

salam eiyda...akak pun di bawak oleh member blog yang stay kat kota bharu..kalau idak akak pun tak tahu mana kedai tu..

Cikintan berkata...

salam kak ina...

aaah....cantik bunga ni....

蚵仔麵線Jeff berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社