Khamis, 1 Oktober 2009

Teko Motif Pokok Menjalar (yatt ...tolong betulkan kalau salah)

Hasil tangkapan terbaru kat armcorp mall...dah lama booked..masa puasa baru ambik..sampai nyonya tu bising dan siap pesan di yatt lagi..almaklumlah yatt kan peminat setia kat situ...ampun yatt..
ada 2 design sebenarnya teko ni...satu lagi ada gambar naga..nak beli macam tak sedap pulak...
jadi akak ambil satu ajelah..motif sayur-sayuran
 sampai kat penutup teko pun ada design yang sama
kat corong pun ada jugak
 
chop kat bawah teko

3 ulasan:

~Yatt~ berkata...

salam kak ina..
hehe..apa nama pun tak kisah..akaknyer umah..nak kasi nama apa pun boleh..mmg cantik teko nie..kelako pulak bila ingat pasal madam teh tu..siap pesan kat saya..tengok2 esoknya akak dah kolek..dah lama tak ke sana..sejak bulan posa tak singgah2..

Chempaqa berkata...

salam kak.ina...
uniklah munger kat teko tuh..
chemp stuju dgn yatt..teko kita..kita punyer sukalah nak letak nama ape..kan kan.kan..bukannya nya dia nak saman ke kalu salah bg namakan...hihihi..gurau raya kak ina..jgn mare....

nurazzah8 berkata...

salam KakIna, salam perkenalan...
saya baru nak berjinak2 dgn pinggan mangkuk lama nih....

baru sekali (first time lah tu) pergi Amcorp Mall...tapi saya rasa mahal lah kat situ pinggan mangkuk dia... walaupun begitu terbeli jugak 3 ketul cawan..janda jugak..sbb tak ada piring.. tapi munger dia cantik.. jarang tgk kat blog kengkawan yg dah banyak koleksi ni...
kata nyonya tu buatan Jepun ...

nantilah saya belum berkesempatan buat blog lagi...sibuk sgt kerja..ini pun sambil2an...

teringin nak jumpa kak Ina...saya duk Shah Alam jugak..