Rabu, 7 April 2010

Jumpa Nannie (kempis poketku dibuatnya)

Hari Sabtu lepas janji dengan Nannie taukeh pinggan mangkuk nak jumpa di Serdang, Selangor sebab nak ambil kiriman barang dari beliau.  Puas akak pusing-pusing cari tempat jualan ni..pernah pergi ke MAHA dulu..tapi masa tu mana ada tapak jualan kat sini..nasib baiklah suami Nannie guide ..dan akhirnya dapat jugak berjumpa dengan beliau.
Lepas sembang-sembang kami gi jejalan ke tempat jualan ni...tempat ni rasanya ramai jugak dah pergi...rambang mata di buatnya...ishhhh memang boleh kempis poket tau bila gi ke sini.
Kat gerai sebelah...mood nak membeli dah datang balik...habislah budget bulan ni

2 ulasan:

nurazzah8 berkata...

Salam Kak Ina...

salam ziarah dan salam perkenalan..

azzah selalu datang jenguk blog akak sambil tu klik-klik kat mana yg patut .. hehehe.. tlg-menolong kan..nanti akak link lah blog azzah di sini juga ya.. pastu akak klik lah kat mana2 yg patut juga..hehehe
jealous juga tgk akak dapat banyak dgn nuff... jadi baru nak cuba2...

koleksi akak pun mengancam jugak...

saya dah lama tak berkunjung ke flea market ni.. tapi selalu shopping online jek... sbb tak ada masa nak gi sana...

ok kak..IA boleh jumpa nanti bila2 berkesempatan...

MrsNor berkata...

salam kak ina..alehhhh tak cayer leh kempes poket kak ina...makin kembung ada rasanya heheh