Jumaat, 4 September 2009

Exchange Musim Kedua

Ada ke yang tertunggu nak tenguk apa ke benda ex change gift yang akak dapat dari cempaqa lavender...
Nilah pemberian ikhlas dari beliau...
Mula-mula kita tenguk pinggan dodol ye...mana kamu dapat ni..bagilah tau mano kedai yang jual bendo ni...akak nak terjahlah...
Memang bagus dia bagi pinggan dodol ni.......akak ada yang warna biru...baguslah dah jadi koleksi..yang ni warna hijau samar..dapat 2 biji..
 Yang ni pulak warna putih suci...jarang sungguh...kalau pakailah baju jarang macam ni...mesti orang kata orang tua tak sedar diri....
 Sape yang tak ada koleksi ni..cuba tenguk pattern dulu punya
pandangan  kat tepi pulak....saje nak memanjangkan N3....
 tenguk pula teko berbunga kangkong....berbeza tau bunga dengan pinggan leper kat bawah
Dari dekat
 Lawakan bunga kangkung ni...

Yang ni piring berbunga biru...
Lawakan piring ni...akak suker tenguk bunga dia..light biru...warna kesukaan akak...pandai kamu pilih ye...cempaqa...akak tak tahulah nama sebenar dia...tak tanyalah pulak...
hemmmmm..akak memang sukerlah...
chop kat belakang piring...

Terima kasih sekali lagi buat chempaqa lavender......

5 ulasan:

Chempaqa berkata...

salam k.ina..amboi..melambong pujian untuk chemp yer....
alhamdulillah akak sika..sbenarnya chemp dah takut gak..maklumlah 1st time join EG nie...partner EG plak-pakar dalam pinggan antik nieh..tulah yg mampu chemp bg utk akak..chemp pon suka..sbb akak suka..

~Yatt~ berkata...

salam kak ina..
wahhhh..bestnya piring dodol tu yea..
saya seketui pun takde..ingat nak cari kat apekss..tapi suma dah pupus..tahniah akak..banyak gak kak chemp kasi yea..beshhh.. :-)

MrsNor berkata...

salam kak ina
Alhamdulillah dah selamat terima.
wahhh bestnya kak ina dpt byk hadiah dr chemp..jelesss sy. Terimakasih chemp dan kak ina atas kerjasama menjayakan program ini. Sy save gambar ni utk diletak dlm N3 di blog sy nanti

casa'oma bakery a.k.a casaomaantique berkata...

salam kak ina...wow dah dapat hadiah eg tuuuu...piring dodol tu saya ada tp sikit jek..tp saya ada dua versi yg satu kaca yg satu plastik ala2 kaca gitu...nanti saya buat n3 pasal tu eh..

en_me berkata...

salam akak ina itteww