Isnin, 3 Ogos 2009

Basikal mini

Beli basikal ni kat jakarta..masa tu ada pameran dan jualan kraftangan dari seluruh indonesia..nak pergi jalan satu indonesia tak mungkinlah ... sebab indonesia tu besar...yang ni di panggil apa tah kat sana..dah luperlah...malas nak google...benda ni semua taklah lama....tapi akak suka tenguk ...

Dalam bulan April selalunya ada event ni..tak silap nama event tu INACRAFT dan selalunya di buat di Balai Sidang Jakarta Convention Center di Jakarta..memang syok tau..barang hasil kraftangan memang di jual murah.....



.....masa akak kat sanalah....akak show ni sebab masa sepupu suami datang kat rumah hari ahad...dia anak beranak suka tenguk basikal ni..yang ni orang perempuan punya....

Masa akak beli dulu suami akak bising....sebab dia kata membazir...alih-alih sekarang ni bila orang datang rumah kata antik dan suka tenguk...dia pulak yang terlebih .... tapi tak lehlah kalau anak-anak datang...habis dibuat main...kena simpan dalam kabinet baliklah..

Bukan senang nak gi ke sana lagi...