Selasa, 12 Oktober 2010

Dulang Tembaga

Bukan sajer dah berabuk..dah bersawang dah blog ni.  Dah lama tak beli barang lama ni.

Bila balik gi office member yang buat makan-makan sempena hari raya..akak ternampak kedai ni..bila tenguk kat situ ternampaklah bekas tembaga ni.
apalagi akak pun suruh keluar dari tempat display, tenguk harga macam murah ajer dari harga pasaran.
Bila tenguk kat belakang memang rasanya tembaga lama..tu sebab akak beli..
dah harganya memang berpatutan dan setelah di tawar dapatlah RM45.00 sahaja.beli ni senang nanti bila anak nak kawin.

1 ulasan:

nurazzah8 berkata...

Salam Kak Ina,
hehe..baru nampak akak(akak ke? ..sy lahir 1965..)update blog khazanah lama ni...\baguskak beli tu..boleh buat dulang hantaran nanti bila anak akak kahwin... \\saya dapat warisan dari emak saya...ada banyak kap kampung...