Rabu, 14 Julai 2010

Amboi berabuk no blog yang ni..camner nak update..tak ado barang yang di beli sekarang ni..sajer tak masuk blog penjual on9 dah..dah cuber nak cool..
Buku ni kira antik jugaklah..mak beli dah lama dah..
Harga pun cuma chop ajer..tak ada pulak tahun biler penerbitan buku ini
bahasa dan ejaan pun macam akak sekolah dulu..
antara resepi yang ada dalam buku...akak takut nak buat sebab guna timbangan oz dan paun
resepi biskut pun banyak jugak..tak taulah nak try ker idak....
takut tak jadi ajer..dah bahan baking mahal giler..

1 ulasan:

afamilyinoman berkata...

Salam kak ina...saya yg patut dipanggil akak kot..saya baru terbaca komen akak dlm blog su lama benar tahun 2008 dulu...salam perkenalan...