Khamis, 31 Disember 2009

Koleksi Bunga Sakura

Aduhai penatnya menyapu sawang kat blog ni...kesiannya..banyak sungguh habuk dan sawang...nakbuat camner kalau tak ada benda  nak di show...bukan boleh selalu beli pinggan lama ni..kempis poket di buatnya..kang mengamuk cik abang sebab duit dapur habis ke sini...

 
Akhirnya dapat jugak koleksi bunga sakura...

bila tenguk kat blog orang lain...mereka ada yang dah ada 1 set..tak apalah akak pelan-pelan kayuh basikal...kalau kerja boleh lah beli macam naik ferari.

Ada gak piring cawan dan piring kueh..malas nak ambil gambar.

2 ulasan:

Ryana berkata...

Salam kak Ina.
Lama tak buat N3 kan. Bestlah kak Ina dah dpt bunga sakura ni. Walaupun tak bnyk skurang2nya dah ada. Saya di sini ni sekuntum sakura pun tak ada ....

Tihara berkata...

salam..agak menarik lah ;)