Bahan-bahan
- 500gm sotong
- 1 cawan tepung gandung
- 2 sudu besar tepung jagung
- 1 sudu kecil serbuk kari daging
- sedikit serbuk lada hitam/lada sulah
- sedikit garam
- 1 biji telur di pukul
- minyak untuk menggoreng
- 1 biji limau kasturi-ambil jus
1. Sotong di potong kecil, basuh, perap dengan jus limau kasturi sebentar.
2. Bilas dan toskan.
3. Campurkan tepung gandum dengan tepung jagung, serbuk kari, serbuk lada hitam/lada sulah, dan garam.
4. Panaskan minyak seeloknya biar minyak banyak.
5. Celup sotong dengan telur yang telah di pukul, salut dengan campuran tepung dan
gorenglah sehingga kekuningan..jangan biarkan lama sangat..nanti overcooked.
6. Angkat dan toskan dan hidangkan bersama sos cili.
7. Sedap di makan panas-panas.
4 ulasan:
Klu gantikan tepung gandum dengan tepung beras & tepung jagung (campur dua-dua sekali) sotong lebih rangup. Sy buat mcm tu, sedap. Family sy suka.
好聊慾成人影片換妻俱樂部
奶子研究所
電話交友聊天室
小說漫畫
博弈網站
美女寫真
言情小說
台灣線上賭博
德州撲克牌遊戲下載
嘟嘟成人網
摸乳
通博輪盤
免費線上聊天室
按摩油壓
21點輪盤
摩鐵做愛自拍
女星走光露點貼圖
情色文學
露點走光
射在高跟鞋
情色影片線上免費看
通博現金網
運彩投注
線上輪盤
視訊交友聊天室
網路主播影音視訊秀
視訊做愛
Catat Ulasan